نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

روایت وزیر کشور از آزادسازی سواحل| دنبال رضایتمندی مردم در کنار حفظ امنیت و سلامت‌شان بودیم

  • کد خبر: ۱۱۶۸۰۰
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۵
روایت وزیر کشور از آزادسازی سواحل| دنبال رضایتمندی مردم در کنار حفظ امنیت و سلامت‌شان بودیم
وزیر کشور مهم‌ترین دغدغه‌‌ طرح آزادسازی سواحل را ایجاد فرصت‌های جدید فرهنگی و اجتماعی عنوان کرد و گفت: در این طرح به دنبال رضایتمندی مردم و ایجاد شور و نشاط برای آن‌ها در کنار حفظ امنیت و سلامت‌شان بودیم.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی در جلسه ستاد ساماندهی سواحل گیلان در رشت با بیان اینکه رضایتمندی مردم و ایجاد شور و نشاط برای آن‌ها در کنار حفظ امنیت و سلامت‌شان مهم‌ترین دغدغه‌های طرح آزادسازی سواحل و ایجاد فرصت‌های جدید فرهنگی و اجتماعی بود، اظهار داشت: آسودگی خیال، وفاق و راحتی سفر وقتی با رضایت مسافران و خانواده‌ها همراه باشد بسیار ارزشمند است.

وزیر کشور، افزایش رفاه و تقویت معیشت مردم را از اهداف اجرای طرح آزادسازی سواحل عنوان کرد و گفت: تلاش‌های صورت گرفته در جهت افزایش رفاه و سالم‌سازی سواحل گیلان اثربخش بوده و در این مسیر نیازمند همت همگانی و بسیج امکانات در جهت انجام سفر‌های ایمن و بهره‌مندی از دریا هستیم.

وی بر ضرورت صدور بیمه بی‌نام در سطح سواحل تأکید کرد و گفت: باید تلاش شود تا با صدور بیمه بی‌نام و همچنین بیمه ناجیان غریق از میزان آسیب‌های جانی در سواحل کاسته شود.

وحیدی همچنین بر لزوم برخورد با هنجارشکنان تاکید کرد و گفت: انجام اقدامات فرهنگی در سواحل با بهره‌گیری از ظرفیت دستگاه‌های متولی یک اولویت است، اما در عین حال باید با هنجار شکنان برخورد شود.

وزیر کشور با اشاره به ظرفیت بیشمار و استفاده نشده در بستر دریا، بیان کرد: از سرمایه‌گذاران در حوزه سواحل باید استقبال شود.

وی به ظرفیت‌های استثنایی و بی‌بدیل گیلان در بخش‌های مختلف گردشگری و مهمان‌نوازی گیلانیان اشاره کرد و افزود: فراهم آوردن شرایط و امکانات لازم و ارائه خدمات مناسب از سوی دستگاه‌های متولی نیز در جذب گردشگران و افزایش رضایتمندی آنان نقش به سزایی خواهد داشت.

وزیر کشور در ادامه با تاکید بر لزوم ایجاد و توسعه فضا‌های ورزشی متناسب با سواحل به ویژه ورزش‌های آبی در گیلان تصریح کرد: فراخوان برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، به منظور ساخت و گسترش مراکز ورزشی ـ تفریحی در سواحل و استفاده قشر‌های مختلف مردم، همراه با رعایت مسائل شرعی و حفظ ارزش‌های اسلام و انقلاب، یکی از مهم‌ترین راه‌های افزایش نشاط و شادابی در جامعه است.

‌وحیدی بر استفاده بهینه از ظرفیت‌های بسیار دریای خزر و همچنین تالاب انزلی با توسعه امکانات و زیرساخت‌های بخش‌های مختلف دریایی برای بهره‌مندی مردم از طبیعت زیبا و مواهب خدادادی گیلان تاکید کرد.

وی استفاده بهینه از نعمات الهی و مواهب خدادادی را بسیار حیاتی و پر اهمیت برشمرد و گفت: جلوگیری از تخریب محیط زیست و طبیعت زیبای استان در مناطق مختلف جنگلی و ساحلی، از اولویت‌های اصلی بهره‌برداری از این مواهب و منابع خدادادی است.

وزیر کشور همچنین با اشاره به مسئله مهم پسماند و زباله به ویژه در گیلان، آن را موضوعی جدی دانست و افزود: برای حل مشکل زباله گام‌های خوبی برداشته شده و با برنامه‌ریزی و ایجاد راهکار‌های مناسب در آینده نتایج مثبتی در این بخش حاصل خواهد شد.

وحیدی به مدیریت بهینه آب کشاورزی در گیلان نیز اشاره کرد و ضمن قدردانی از استاندار و مدیرانی که برای جلوگیری از بروز مشکل کم آبی تلاش کردند گفت: استفاده بهینه از منابع موجود و مدیریت بهینه مصرف با توجه به شرایط آبی امسال، تجربه‌ای بسیار ارزشمند است و می‌توان با استفاده از این تجربیات و بهره‌مندی از خلاقیت و دانش روز، برای کاهش هر چه بیشتر هدر رفت آب و همچنین افزایش تولید در واحد سطح برنامه ریزی کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->